marți, 29 decembrie 2009

Adevăratul Zeus



Din țeasta lui Zeus, asistat de Hefaistos, țîșnește Atena în arme. Nici ea nu seamănă cu EBA!

4 comentarii:

  1. Buna ziua si La multi ani,
    Ma bucur ca v-am descoperit blogul.
    Am citit cu atentie arugmentele dv imporriba lui basescu.
    sunt pertinente, de bun simit insa au un impediment: marinarul si gasca lui de scelarati sunt imuni la ele.
    Am incercat si eu sa il critic cu argumente si bun simt dar am renuntat repede. Cu manelistii te porti preum manelistii. Prefer asadar sa il injur. Birjareste, marinareste, minereste, taraneste. Cu sete din fundul rarunchilor.

    va doresc un an bun dv si celor dragi.
    john enache [mcgogoo.ro]

    RăspundețiȘtergere
  2. Am revazut, cu placere, inregistrarea pe Youtube a mesajului de Anul Nou al MS Regele Mihai. Imi amintesc de anii cand, discret, il ascultam la Europa Libera. Ma gandeam, oare de ce presedintii Romaniei democrate nu au obiceiul de a transmite un mesaj de Anul Nou romanilor? Regele a jucat un rol istoric si este ultimul rege, in viata, al Romaniei. Dar a domnit putin si meteoric. A ramas in istorie. Domnul Emil Constantinescu a fost presedinte un mandat intreg si a asigurat conditiile politice - si nu numai! - pentru aderarea la NATO si a pus bazele integrarii in UE. Asa controversat cum a fost, domnul Iliescu, cel putin in al doilea mandat, a avut un comportament democratic si chiar a incercat sa domoleasca excesele unui Executiv naravas. Toate astea nu au corespondent de cinci ani incoace. Cred ca ar fi elegant si benefic daca si-ar lua obiceiul transmiterii unor mesaje, la fel ca MS Regele Mihai. Iar ramane tembelul asta vocea care imi ureza mie, "romanilor", cele cuvenite de sarabatori?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur foarte mult ca v-am descoperit blogul. Imi plac foarte mult argumentarile dvs si ma bucur ca ma voi putea bucura de ele in tihna ori de cate ori ne veti povesti ceva de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere