vineri, 2 aprilie 2010

No_______Day

Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului Inimii N. Stancioiu din Cluj-Napoca, i-a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei; o publicam integral:



"Dlui. Preşedinte, Traian Basescu,
Stimate Domnule Presedinte,

Subsemnatul, Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan – Seful Clinicii Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului Inimii N. Stancioiu Cluj–Napoca, in calitate de medic in sistemul sanitar romanesc din anul 1962 (rezident, medic specialist, medic primar), avand in curand 65 de ani, va multumesc Dvs. – Presedintele Romaniei – pentru faptul ca mi-ati atras atentia in timp util, in prag de pensionare, despre faptul ca toata viata mea am fost un prost, poate chiar un tampit, exercitand profesia de medic.
Daca nu ar fi fost facuta public parerea Dvs. despre medicina romana, in prostia mea as fi vrut sa continui sa tratez pacienti, sa ii diagnostichez gresit si sa operez persoane sanatoase.
Desi batran, imi aduc aminte ca, inca din vremea Presedintelui Nicolae Ceausescu, ori de cate ori tara se afla la ananghie, se dadea vina pe doctori.
In acest sens si pe aceasta cale vreau sa atrag atentia colegilor mei mai tineri sa accepte miile de posturi din Anglia, Franta, Suedia, Norvegia etc. disponibile pentru medicii romani incapabili. De asemenea, ii voi ruga pe colegii mei mai in varsta sa va transmita si dansii gandurile proprii.

Cu multumiri,
Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan

Cluj-Napoca, 30.03.2010"

2 comentarii:

  1. PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
    * Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
    Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
    NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
    Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
    Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
    http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

    RăspundețiȘtergere
  2. Trsita scrisoare. Si atat de adevarat.:(((

    RăspundețiȘtergere