sâmbătă, 8 mai 2010

Opriți dezastrul!




Stop Boc!

3 comentarii:

  1. Stimata doamna, cu tot respectul:
    Stop Boc! nu are nicio valoare intrinseca. Boc este nimeni. Boc nici nu exista. Veti recunoaste, sper, ca daca Boc ar fi schimbat cu Udrea, Croitoru, X-ulescu etc., premierul Romaniei ramine tot Traian Basescu. Asadar, o schimbare absolut inutila, pur formala. Ba chiar, as spune, paguboasa, pentru ca unii si-ar putea pune chiar sperante (mincinoase, evident)intr-un nou (pseudo)premier! Si ar urma doar o noua deziluzie, in conditii si mai proaste!
    Singura sansa este o schimbare de substanta, asa cum sugeram la http://augustinradescu.blogspot.com/2010/05/mai-vrea-klaus-johannis.html. Sigur, se pune intrebarea daca societatea romaneasca, partea ei inca relativ sanatoasa, ca sa zic asa, are sau nu puterea de a cere cu suficienta tarie asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. credeti ca o petitie face ce4va,am semnat-o dar nu cred...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca trebuie sa facem ceva, insa este greu de crezut ca oligarhia aceasta care se identifica a fi de dreapta isi va reunoaste esecul. Petitia aceasta nici macar nu va fi citita si analizata de cei care trebuie. Au demonstrat acum ca sunt in stare sa calce si pe cadavre...

    Ma tem ca ne indreptam spre o situatie care nu va fi nici macar similara Greciei. Si ce va iesi?

    RăspundețiȘtergere